10

Vogelzang Defender je cenově dostupný a atraktivní kamna na dřevo. Je velmi populární mezi majiteli domů, kteří chtějí do svého domu přidat rustikální vrchol. Možná vás zajímá, zda je tento kamna na dřevo tou pravou volbou pro váš domov. Doufejme, že tento podrobný pohled na Vogelzang Defender vám pomůže rozhodnout, zda je vhodný pro váš životní styl.

Je zřejmé, že kamna na dřevo je staromódní technologie vytápění. Prakticky nikdo v Americe nemusí spalovat dřevo, aby zůstal v teple. Někteří lidé to mohou dělat z osobních důvodů, ale plynové pece jsou k dispozici v každém státě. Jak byste mohli očekávat, použití plynové pece k vytápění vašeho domu v zimě vyžaduje mnohem méně tvrdé práce než kamna na dřevo. Koneckonců, někdo musí nasekat to dřevo.

Ale cena a jednoduchost samozřejmě nejsou to, co lidé hledají v kamnech na dřevo. Pokud jde o kamna jako Vogelzang Defender, majitelé domů kupují estetiku a rustikální kouzlo víc než cokoli jiného. Robustní kamna na dřevo jednoduše vypadají dobře se správným domovem.

A je třeba zvážit ekonomický aspekt. V závislosti na tom, kde žijete, můžete velmi dobře chodit venku a sekat si vlastní dřevo. To je levný způsob, jak vytápět část vašeho domu. Samozřejmě to není snadné. Řezání a dělení vlastního palivového dříví je ale skvělé cvičení a může vám ušetřit peníze.

Pro některé lidi tedy výdaje na kamna jako je Vogelzang Defender mají velký smysl.

Co dělá z kamna Vogelzang Defender tak populární volbu?

Za prvé, Vogelzang Defender je atraktivní kamna na dřevo. Vypadá to pěkně. Když kupujete hlavně pro estetiku, je to opravdu důležitá úvaha. Nechcete ve svém obývacím pokoji škaredý, neshodný sporák. Chcete vrchol, který přitahuje oči. Vogelzang Defender je vyroben z ocelového plechu s povrchovou úpravou černouhelným uhlím a čalouněním niklu.

Další skvělou vlastností Vogelzang Defenderu je schopnost sledovat oheň. Tento sporák na dřevo má ve vzduchu z keramických skleněných desek uprostřed litinových dveří. Poskytuje skvělý výhled na tančící plameny. A to je celý bod, že? Proč kupovat kamna na dřevo, takže můžete sledovat oheň, když nemůžete, víte, oheň .

Ale Vogelzangský ochránce není jen proto, aby vypadal dobře. Tento sporák může ve skutečnosti vydat velké množství tepla. Při správné instalaci může produkovat až 68 000 BTU. To není nic kýchání. Dodávané dmychadlo navíc znamená, že teplo může být účinně distribuováno v celém prostředí. V teplejším prostředí, jako je jižní Gruzie, mohlo toto množství jednotek BTU zahřát prostor zhruba dvakrát větší.

Říkáme, že kamna na dřevo Vogelzang Defender ji mají tam, kde se počítá.

To může být obtížné dostat hlavu kolem čísel v souhrnu. 68 000 BTU zní jako hodně, ale co to v praxi znamená? Řekněme například, že máte dům ve Vermontu o rozloze 1000 čtverečních stop. V mnoha případech by 68 kB BTU bylo více než dostačující k tomu, aby se během zimních měsíců mohl pohodlně dostat do domu s velikostí.

Vždy mluvíme hodně o energetické účinnosti, pokud jde o věci, jako jsou klimatizace a pece. Může však být kamna jako Vogelzang Defender efektivní? Je to dokonce termín, který se vztahuje na kamna na dřevo?

Ano, může být efektivní a je.

Vogelzang Defender používá velmi sofistikovaný design kamen. Na čelní straně kamen je primární přívod vzduchu, který umožňuje proudění vzduchu přivádět plameny k zahájení procesu spalování. Dále přídavný přívod vzduchu naproti primárnímu přívodu umožňuje, aby kamna udržovala rovnoměrný přívod vzduchu do horní části spalovací dutiny. Tato konstrukce znamená, že dřevo může hořet současně nahoře a dole, aby se maximalizovala spotřeba paliva. Je také technikou, že sazba EPA je efektivnější než 75%.

Vogelzang Defender není malý kamna na dřevo. Toto je docela statný přístroj. Váží 225 kg. Je 28 palců vysoký, 23,5 palců široký a přes 20 palců hluboký. Protipožární box může pojmout záznamy až 17 palců dlouhé. V zásadě je Vogelzang Defender impozantní přítomností, která určitě zapůsobí.

Jak již bylo zmíněno, Vogelzang Defender je kamna na dřevo, která zvládne dřevo. To je to, co je navrženo. V ideálním případě chcete suché, kořeněné tvrdé dřevo. Můžete použít měkké dřevo, ale bude to mít za následek vyšší emise a nižší účinnost.

Další informace naleznete ve vařičce na dřevo Vogelzange Defender . Svou otázku můžete také položit v níže uvedených komentářích.