10

Jste připraveni na úžasné akce Black Friday and Cyber Monday HVAC, aby vám vyhodily mysl ?! Doufám, že ano, protože o tom je vše. Pokud vás zajímají další věci, doporučujeme naši sérii videí Zeptat se odborníků . Je to vzdělávací. Většinou.

Tak jako tak….

Černý pátek a Cyber pondělí jsou o úžasných obchodech. Nebo alespoň nabídky, které vypadají natolik úžasně, aby ospravedlňovaly napadení něčí babičky ve frontě na nového robota-kávovar ve WalMartu. Ale hej, žádala o to tím, že byla ve frontě před vámi!

Máme záda!

Možná se však jedná o vybavení HVAC. Nebojte se, máme tam taky záda.

Od pátku 29. listopadu až do půlnoci v pondělí 2. prosince vám IWAE.com dává, nejdražší zákazníci, nejlepší černý pátek a Cyber pondělí HVAC nabídky na planetě. Alespoň pokud víme. A my jsme si docela dobře vědomi většiny věcí. Takže nemusíte hledat jiné nabídky. To jsou nejlepší.

Věř nám.

29. a 30. (listopadu) a 1. a 2. (prosince) na IWAE.com může každý ušetřit 5% na jakémkoli novém produktu Goodman nebo MrCool pro vytápění, klimatizaci a větrání. Neexistuje žádná minimální ani maximální kupní cena. Nakupujte jen málo nebo tolik, kolik chcete, a pokud je nový Goodman nebo MrCool, ušetříte 5%.

A to je mnohem víc, než si možná myslíte. Tady tu neprodáváme tužky. Zařízení HVAC může přicházet s peklem cenovky. 5% v nové peci Goodman, která prodává za 1 000 USD, je 50 USD. Pokud byste mohli kapesné 50 dolarů za nákup něčeho, co potřebujete, v určitý den, neudělal byste to? Samozřejmě, že ano.

S naší již zlevněnou cenou může dalších 5% úspor znamenat velké peníze. Naše minibloky MrCool DIY jsou již sníženy o 14% z prodejní ceny výrobců. Přidejte další 5% úspory a můžete si nechat klimatizační a tepelné čerpadlo MrCool DIY za 19% slevu z běžné ceny .

Ujistěte se, že používáte přihlašovací kód BFSAVE5 !

Stačí nám zavolat na číslo 270-575-9595 nebo položit otázku zde, na Facebooku nebo Twitteru. A užijte si sváteční víkend v Černý pátek!