10

Energetická účinnost tepelného čerpadla je nástroj, pomocí kterého můžete snížit své účty za domácí spotřebu bez ztráty pohodlí. Nové tepelné čerpadlo vzduchu nebo země vám umožní udržet si chlad za zlomek nákladů na předchozí technologii.Takže, samozřejmě, váš domácí HVAC systém, tepelné čerpadlo nebo ne, vás stojí peníze, kdykoli čerpá elektřinu k provozu.

Čím více elektřiny vyžaduje, aby váš domov udržoval teplotu, kterou chcete, tím více platíte společnosti poskytující služby.Pokud jednotka A dokáže udržet váš domov pohodlně při použití méně energie než jednotka B, pak jednotka A bude vyžadovat, abyste každý měsíc platili méně peněz společnosti poskytující služby. Energetická účinnost tepelného čerpadla v mnoha případech znamená, že spotřebují méně energie než jiné jednotky.

Nejzákladnějším důvodem, proč vám nové energeticky účinné tepelné čerpadlo ušetří více peněz než vaše stávající klimatizace, je jednoduše nová technologie a standardy účinnosti.Nová jednotka, tepelné čerpadlo nebo ne, bude efektivnější kvůli přísnějším vládním výkonovým standardům. Mnoho lidí se stále spoléhá na staré, zastaralé klimatizační jednotky a přechod na novou jednotku značně sníží jejich účty za energie.

Předpokládejme, že máte nové tepelné čerpadlo a nové klimatizace s rovnocennou účinností. Ušetří vám v tomto případě energeticky účinné tepelné čerpadlo více peněz? V mnoha případech ano. Na rozdíl od klimatizace může tepelné čerpadlo vytápět váš domov a chladit jej.

To vám může ušetřit peníze za mírného počasí, když je v pohodě, ale venku nezmrzne. Místo toho, abyste se spoléhali na elektrickou nebo topnou pec, můžete použít tepelné čerpadlo.Pokud si myslíte, že byste ušetřili peníze s energetickou účinností tepelného čerpadla nebo máte skvělý příklad toho, jak vám energetická účinnost tepelného čerpadla ušetří vaše náklady na vytápění a chlazení, dejte nám vědět v komentářích níže, na Facebooku nebo Twitteru!