10

Zařízení pro ústřední topení a klimatizaci MRCOOL Signature Series je nyní skladem! Podívejte se na nová tepelná čerpadla, pece a další MrCool! Pokud opravdu potřebujete nový centrální klimatizační systém a vydržíte, nyní je čas na upgrade.Jakýkoli konkrétní systém vytápění a klimatizace má dva hlavní důvody:

Jednotka, která může pokojně poskytnout pohodlí vzduchu, které chcete doma, je neocenitelná. Samozřejmě je zde co říci o velkém pohodlí za nízkou cenu.Klimatizační a vytápěcí systémy řady MrCool Signature poskytují obě strany. Tyto centrální vzduchové jednotky MRCOOL vám mohou poskytnout požadovaný vzduchový komfort za cenu, která je velmi, velmi konkurenceschopná.

Nebylo by skvělé, kdybyste mohli získat tepelné čerpadlo 16 SEER za cenu 14 SEER? S podpisovou řadou MrCool můžete dělat jen to.Vážně.Podívejme se na příklad 2.5 TON 16 SEER Multi Speed MrCool Signature Heat Pump Central Split System. Právě teď je tento splitový systém MrCool Signature Series za cenu 1938 $. Jedná se o 16 SEER s vysoce kvalitním kondenzátorem a chladičem vzduchu chráněným CoolGuard.

Pak máme systém rozděleného tepelného čerpadla Ameristar Centrální tepelné čerpadlo 2,5 t 14 SEER. Jedná se o skvělý split systém s účinností 14 SEER. To je také cena u $ 2851.Ale to není jediný 14 SEER systém, který MrCool Signature Series bije na cenu. K dispozici je také systém rozdělení tepelného čerpadla Goodman s rychlostí 2,5 t 14 SEER Multi Speed Goodman. Jedná se o velmi cenově dostupný systém rozdělení tepelného čerpadla SEER s cenou 1419 USD. Podpisová řada MrCool je téměř o 200 $ nižší!Což je šílené! To musí být nejlepší cena za 16 split systém SEER na trhu. Pokud existuje lepší, pošlete nám jej (protože si nejsme jisti, že tomu budeme věřit).Existují specifické produkty MrCool Signature Series, o kterých byste se chtěli dozvědět více? Dejte nám vědět přes Facebook, Twitter nebo v komentářích níže.