10

Z nostalgických nebo estetických důvodů má mnoho Američanů zájem dozvědět se více o tom, zda je vytápění kamna na dřevo proveditelným způsobem, jak udržet svůj domov v chladném počasí útulným. Nechtějí kompromitovat dopad na životní prostředí ani příliš platit za nižší topný výkon.

Je tedy kamna na vytápění skutečnou možností nebo fantasy stoupá v kouři?Jednoduše řečeno: ano, vytápění kamna na dřevo je schůdným nástrojem pro řešení chladného počasí.Moderní designová kamna na dřevo jsou kompaktní, atraktivní a bezpečná.

Většina z nich může být vybavena dmychadlem pro distribuci vzduchu zahřívaného dřevem v celém prostředí. Ve srovnání s předchozí generací technologie vytápění dřevěnými kamny jsou moderní jednotky skutečně lepší než kdy předtím.Je to však rok 2019 a my se všichni nemusíme jen starat o potenciál vytápění.

Mohou být krbová kamna skutečně ekologickým způsobem, jak zůstat v zimě v teple?Některé z nich mohou být, a EPA vám řekne, které.Jak tedy můžete zjistit, zda kamna na dřevo, na které se díváte, budou účinně hořet? Jedním ze způsobů je kontrola databáze ohřívačů kamna na dřevo EPA. Řeknou vám vše, co potřebujete vědět o konkrétních modelech. Můžete najít informace o výkonu, jako je míra emisí, tepelný výkon, účinnost, výkon oxidu uhelnatého a další.

Je to oficiální zdroj informací o vytápění kamna na dřevo v USA.A hej, i když nejste v USA, může to být stále užitečným zdrojem dat o výkonu. Konec konců, spousta amerických krbových kamen se prodává severně od hranice v chladné, pusté barbarské pustině, kterou mnozí nazývají „Kanada“.Máte nějaké dotazy ohledně vytápění kamen nebo jiných technologií? Dejte nám vědět zde, na Facebooku nebo na Twitteru!