Nejlepší garážový ohřívač na světě

Tento problém může vyřešit spolehlivý a účinný ohřívač garáží. Existuje mnoho značek a stylů. Všechny z nich udržují vaši garáž v teple, ale pouze jedna z nich bude vaše nejlepší garážové topení.

Je vaše garáž studená a nešťastná po celou zimu? Potřebujete teplo! Nebojte se, máme tu nejlepší garážové topení na světě přímo tady na IWAE. Nebo alespoň jich máme hodně. A jeden z nich bude pro vás nejlepší garážové topení, podle toho, co potřebujete.

Protože ne všechny garáže, životní styl a potřeby jsou stejné.Ať už máte garáž pro jedno, dvě nebo dvacet aut, nechcete, aby byla zima. Pro jednoho, většina lidí dělá mnohem víc ve své garáži, než jen ukládat své auto. A co je místo, které nemůžete použít čtyři měsíce mimo rok, protože je příliš chladno. Za druhé, máte garáž, takže nemusíte udržovat své auto v chladu. Pokud je vaše garáž každé ráno pod nulou, možná ji ani nepoužíváte.

Uvidíme, co máme!

První produkt, na který byste se měli podívat, by se mohl stát vaším nejlepším topením v garáži, je Lennox Hanging Gas Furnace . Tato závěsná pec je k dispozici od 30 000 do 75 000 BTU a je nabita výkonem a funkcemi. Má nízkoprofilový design skříně, který umožňuje viset prakticky kdekoli ve vaší garáži, takže je ideální pro instalace na nejvyšší úrovni. Má trubkový tepelný výměník , přímé zapálení jiskrou, odvětrání boční stěny a další.

Možná, že topení Lennox nebylo vaše věc. Ale Reznor Hanging Gas Furnace by mohla být. Tento silný kandidát na nejlepší garážové topení má na to hodně. Najdete modely, které jsou schopny rozdávat mezi 30 až 400 000 BTU! Takže pokud máte velkou garáž nebo obchod, pec Reznor by mohla být přesně to, co hledáte. Jedná se o jednofázové, 120V, zemní plyn nebo propan, těžká topná tělesa. Nezapomeňte se na ně podívat.

Možná, že závěsná pec nesplňuje váš nejlepší ideál pro garážové topení Platonic. Měli byste se podívat na krbové ohřívače vzduchu bez komínu Kozy World Comfort Glow . Díky štíhlé siluetě a dostatečnému vytápění by tato řada Kozy World mohla být tím, co hledáte. A s kapacitou až 30 000 BTUS se mohou přizpůsobit celé řadě obytných aplikací. Dodávají se s piezoelektrickým zapalováním, ODS Safety Pilot, termostatickou regulací teploty u vybraných modelů a jsou k dispozici jak propanové, tak i zemní plynové modely.

Dura Heat má mnoho možností pro vaše nejlepší garážové topení. Pokud některá z předchozích možností nevyhovovala vašim potřebám, Dura Heat má téměř jistě jednotku, která bude.

Vnitřní venkovní propanový ohřívač Dura Heat 360 ° je efektivní volbou pro přenosné vytápění kdykoli a kdekoli je potřebujete. Je k dispozici ve formátu s jedním nebo dvěma tanky a až 18 000 BTU. Má také znovu naplnitelný propanový válec, dveře snadno přístupného prostoru, kryt drátu, otvor hořáku a další. Rozhodně uchazečem o přenosné nejlepší garážové topení.

Najdete zde model 10k a model 18k zde .

Potřebujete své nejlepší garážové topení, abyste mohli řídit teplo? Podívejte se na dvoukanálový topný topný těleso BTU Dura Heat Propane Double Tank with Shut-Off Shut-Off . A ano, jedná se o velmi dlouhý název produktu. Má dvojité hořáky, 100% bezpečnostní vypínací systém, nastavitelné vstupní hodnoty, odolnost proti větru a dešti a zápalné zapalování nebo piezoelektrické zapalování.

Nepotřebujete, aby vaše nejlepší garážové topení bylo Double? Podívejte se na tento top ohřívač .

Nebo možná vaše představa o nejlepším ohřívači garáží je nucený ohřívač vzduchu Dura Heat . No, máte štěstí, protože Dura Heat má více než tucet různých návrhů přenosných nucených ohřívačů vzduchu. Můžete je získat s BTU již od 40k nebo až 650k. Jsou k dispozici pro propan, zemní plyn nebo petrolej. Můžete je získat s příslušenstvím, jako je nosná rukojeť, termostat, kola, manometr, klec na pohyblivost nebo různé výše uvedené kombinace.

Máš spoustu nejlepších možností topení v garážích.

Nejste nucený ventilátor ohřívače vzduchu? Podívejte se na konvekční ohřívač Dura Heat . Tito zabalí hodně topení BTUs do topení s velmi kompaktní stopou. Nejvýkonnější model dokáže generovat až 200 000 BTU. Navíc přicházejí s atraktivním vnějším pláštěm, termočlánkem, zapalovací svíčkou, pravidelnou sestavou hadic a dalšími.

Takže nechcete jako svůj nejlepší garážový ohřev konvekci, nucený vzduch, tílko, nástěnné topení ani závěsnou pec. Naštěstí, že jste pořád ještě možnost pro sálavé topné těleso Dura tepla, jako je tento jeden . Tyto odkládají luxusní, uklidňující teplo, které vám umožní plné využití vaší garáže znovu. Vyznačují se štíhlou siluetou, mělkou stopou, propanem, termočlánkem, ovládacím kolečkem s proměnlivým ovládáním a dalšími.

Jako alternativu k garážovému topení, které se spoléhá na plyn nebo propan, zvažte tepelné čerpadlo bez potrubí jako je MrCool DIY . Jedná se o jednoduchou instalaci duálního systému vytápění a chlazení, který může jít prakticky kamkoli. Je to bezpečné, efektivní, výkonné a funguje pouze na elektřinu. A na rozdíl od mnoha jiných ohřívačů (nebo klimatizačních zařízení) nepotřebujete k instalaci jednotky MrCool DIY speciální nástroje ani školení.

Jsme přesvědčeni, že pro vás máme nejlepší garážové topení. Pokud však nemůžete najít ideální řešení pro vaši garáž, dejte nám vědět v komentářích níže!