Univerzální tepelné čerpadlo MrCool – inovativní pohodlí

MrCool Universal Series je inovativní a efektivní kompletní systém chlazení a vytápění domácností. Je kompaktní, výkonný a ve skutečnosti cenově dostupný. Ale co je tak skvělé?Univerzální tepelné čerpadlo.

Dnes všechno v našich životech slouží více než jednomu účelu. Naše auta jsou nejen pro přepravu, ale někdy jsou to naše kanceláře, jídelna a dokonce i náš gauč nebo ložnice. Náš mobilní telefon se neliší. Není žádným překvapením, že se naše systémy HVAC také snaží dělat vše. Což nás přivádí k MrCool Universal Series tepelného čerpadla .

Tepelné čerpadlo, jako je MrCool Universal, je v zásadě klimatizační zařízení, které se také může zahřívat. Může zvrátit svůj pracovní cyklus, aby dovnitř vtáhl okolní venkovní teplo. To vám umožní skutečnou flexibilitu. Nemusíte zapínat drahé elektrické nebo plynové pece . Místo toho stačí přepnout univerzální do režimu topení a jste připraveni na chladné počasí.

Tradičně se však u tepelných čerpadel vyskytuje problém s nízkoteplotním vytápěním.

Klimatizace nevytváří studený vzduch. To není možné. Co to opravdu dělá, je vzít teplo ze vzduchu uvnitř vašeho domova.

Pro vytápění tepelné čerpadlo odebírá teplo z vnějšku a vtáhne ho dovnitř.

To je v pořádku a snadno se provádí při „relativně“ teplých teplotách.Nevýhodou je, že čím méně tepla je venku, tím těžší musí tepelné čerpadlo pracovat. Když venkovní teplota klesne pod bod mrazu, tepelná čerpadla nejsou tradičně velmi účinnými topnými jednotkami. Začnou ztrácet účinnost velmi rychle, poté zamrznou a musí jít do režimu odmrazování . Když se to stane, nedostanete žádné teplo.

Což bylo vždy velkou překážkou pro majitele domů v chladném podnebí. Pro určité části roku by jim bylo užitečné tepelné čerpadlo, ale v reálné zimě potřebujete pec.

MrCool Universal tuto rovnici mění.

Na rozdíl od tradičních tepelných čerpadel může MrCool Universal účinně zahřívat pod bodem mrazu. Může dokonce účinně zahřívat pod nulou a udržovat ohřev efektivně na záporné dvojciferné číslice. Může udržovat dům 1500 sf při 70 stupních v -20 a nižších. Většina majitelů domů ve Spojených státech se nebude muset starat o chladné teploty. Což znamená, že MrCool Universal může být efektivním systémem vytápění a chlazení pro velkou většinu amerických domácností.

Žádný plyn. Žádný propan. A žádný problém s MrCool Universal.

Kromě možnosti převratného ohřevu má MrCool Universal další skvělé vlastnosti:

Jedním volitelným nástrojem pro MrCool Universal je předinstalovaná sada řádků pro rychlé připojení MrCool Universal Quick Connect . Co to znamená?

Standardní dělicí systém tepelného čerpadla je nainstalován se sadami lemovacích armatur. Technik vede měděné vedení chladiva z vzduchového filtru do kondenzátoru. Vzplanou armatury, vakuum odstraní všechny otřepy, naplní se dusíkem, aby se zkontrolovaly netěsnosti, vysaje dusík, a nakonec se naplní vhodným chladivem.

Je to časově náročný, ale nutný proces pro tradiční kování.

Předem nabitá sada sady MrCool Quick Connect eliminuje prakticky všechny tyto kroky. Předem nabité linky bez vakua se připojují rychle a snadno. Nemusíte je odleskovat, vakuovat, plnit dusíkem, znovu vakuovat nebo plnit chladivem. Přicházejí ze závodu 100% předem naplněné vhodným množstvím chladiva R-410a .

Proč?

Protože čas jsou peníze a svět HVAC je rušnější než kdy předtím. Úspora času a zjednodušení instalace usnadňují život každého.

Navíc je sada pro rychlé nabíjení Quick Connect pro MrCool Universal zcela volitelná. Majitelé domů, kteří chtějí více tradiční instalace, mohou získat přesně to. V případě potřeby je však vždy k dispozici flexibilita.

MrCool Universal je tepelné čerpadlo 18 SEER, které dokáže chladit a účinně topit za prakticky všech klimatických podmínek ve Spojených státech. Místa s extrémně nízkými teplotami, která pravidelně dosahují pod -25, mohou vyžadovat doplňkové teplo. Pro nás ostatní v naprosté většině země by však mohl být MrCool Universal jediným zdrojem tepla, který potřebujeme celou zimu.

To znamená, že pokud žijete v zemi a musíte používat propan, můžete vyměnit svou propanovou pec a nádrž za MrCool Universal. Pokud se chcete jen zbavit zemního plynu, získejte MrCool Universal. V zásadě, pokud chcete plně elektrický a vysoce efektivní systém domácího pohodlí, získejte MrCool Universal.

Máte nějaké dotazy nebo komentáře k MrCool Universal? Dejte nám vědět v komentářích níže!

Podívejte se na univerzální tepelné čerpadlo zde.