10

Energeticky účinné tepelné čerpadlo může během léta ochladit a poté zpětný cyklus zahřát, jakmile teplota klesne. Tepelné čerpadlo to provádí absorbováním okolního tepla z vnějšího vzduchu a jeho čerpáním zpět do domu. Nevýhodou je, že za mírného počasí může teplo tepelného čerpadla zmírnit potřebu drahého provozu plynové pece .

Samozřejmě existuje nevýhoda. Jak teplota klesá, je ve vzduchu méně tepla. Méně tepla znamená, že systém pracuje tvrději a tvrději, aby udržel váš domov v teple.

Tepelná čerpadla určená pro prodloužené vytápění jsou vybavena elektrickými tepelnými cívkami, které zajišťují teplo po dosažení určitého prahu teploty. Například mnoho tepelných čerpadel aktivuje elektrický topný prvek poté, co venkovní teplota klesne pod asi 30 stupňů. Přesná aktivační teplota se liší v závislosti na účinnosti vašeho domu a tepelného čerpadla. Tyto elektrické ohřívače udržují váš domov v teple, ale ne tak účinně jako tradiční pec. Pokud váš region v zemi zažívá jen mírnou zimu a musíte elektrické teplo používat několik dní v roce, pak asi nestojí za to náklady na instalaci tradiční pece. Pokud však žijete v severním podnebí se spoustou a spoustou velmi chladných dnů, vaše pec nebude nahrazovat tepelné čerpadlo.

I když žijete ve Wisconsinu, tepelné čerpadlo to stále stojí za to. V chladném podnebí není zcela nahrazení pece skvělý nápad. Existují však mírná období před zimou a po ní, kde není vyžadována plná energetická pec. Během těchto období může tepelné čerpadlo účinně zahřívat a zpožďovat použití dražších topných prvků. V tomto scénáři jsou duální palivové systémy alternativou, která vám umožní použít jako záložní teplo spíše plynovou pec než elektrické topné pásy.

Protože tepelné čerpadlo může chladit stejně efektivně a efektivně jako tradiční klimatizační zařízení, je investice do energeticky účinného tepelného čerpadla dobrým způsobem, jak zvýšit flexibilitu vašeho systému HVAC bez ohledu na to, co zima dělá pro váš domovský stát.

Získejte nové tepelné čerpadlo ASAP objednáním online nebo voláním na 800-360-1569!