10
složka [featCategs]

Školicí portál společnosti Toshiba byl hitem ve Velké Británii

Od svého uvedení na trh v loňském roce se více než 2 000 instalačních programů zaregistrovalo na školení na 24/7 online vzdělávacím portálu společnosti Toshiba. Odběratelé se mohou učit vlastním tempem a kvalifikovat se na sedmiletou záruku společnosti Toshiba v oboru.

Snímek obrazovky vzdělávacího portálu.

K dnešnímu dni nejoblíbenější kurzy pokrývají digitální invertory (DI) a super digitální invertory (SDI), systémy s variabilním průtokem chladiva (VRF) a ovládací prvky, z nichž všechny jsou základem rozšířené záruky společnosti. Série modulů kontinuálního profesionálního rozvoje (CPD) od společnosti Toshiba se také stala oblíbenou od doby, kdy byla nahrána v červnu.

Cameron Beech, manažer online školení společnosti Toshiba, řekl: „Byl to velký úspěch a překonal i naše vlastní očekávání.

„Inženýři mají rádi možnost přihlásit se v době, která jim vyhovuje, a pracovat vlastním tréninkovým modulem a aktualizovat své dovednosti. Nabízí velmi výhodnou alternativu, která podporuje naše školení ve třídě a nyní ji mohou využívat i zákazníci našich distributorů ve Velké Británii. “

Portál využívá kombinaci výukových videí, obrázků a snadno srozumitelných úryvků informací, které mohou uživatelé kdykoli studovat a vrátit se. Aby se zajistilo, že uživatelé vstřebali klíčové principy a znalosti, jsou kurzy zakončeny testovacím kvízem; pokud bude odpověď úspěšně, uživatelé si mohou vytisknout certifikát o dokončení.

Společnost Toshiba nabízí prodlouženou sedmiletou záruku na zařízení na základě dovedností a schopností instalačních pracovníků. Instalační pracovníci mají nárok na prodlouženou záruku úspěšným absolvováním kurzů společnosti Toshiba nabízených online i ve třídě.

Pro přístup k online školení musí instalační pracovníci osobně absolvovat jeden kurz instalace a servisu VRF. Uživatelé mají svůj vlastní účet pro školení, který zaznamenává kurzy, které absolvovali, buď online, nebo ve třídě, s jedinečným identifikačním číslem, které se také používá pro záznamy o uvádění zařízení do provozu. Toto poskytuje automatické ověření záručního krytí na zařízení instalované každým uživatelem.

Společnost Toshiba plánuje vývoj online vzdělávacího programu v průběhu času s přidáním nových kurzů týkajících se návrhu a aplikace systému, jakož i klíčových technologických témat, jako jsou kompresory a související komponenty.

3. prosince 2019