10

Hej, chápeme to. Nejste profesionál v oboru HVAC a máte spoustu otázek o tom, který systém dělá co, na jak dlouho a za jakou cenu. To je naprosto normální a dává vám takový druh informací. Takže, jen pro začátečníky, co dělá vzduchový manažer?Jsou vždy, vždy navrženy tak, aby byly jednou součástí vícesložkového systému. Proto je důležité se ujistit, že vaše vzduchová jednotka a kondenzátor jsou správně sladěny.

Opravdu by tedy nemělo být otázkou: „Co dělá vzduchový manažer?“ Mělo by to být: „Jak dobrý správce vzduchu zlepší můj celý systém HVAC?“Jak byste mohli očekávat, že jméno, vzduchotechnická jednotka pohybuje vzduch kolem. Bez dmychadla a ventilátoru vzduchové jednotky by většina systémů HVAC neměla žádný způsob, jak udržet chladný nebo teplý vzduch cirkulující v celé budově. Toto je největší a nejdůležitější práce, kterou může vykonávat vzduchový manažer. Když přemýšlíte o novém systému, je to velký ohled.

Mnoho vzduchotechnických jednotek je vybaveno výparníkovou cívkou, takže mohou přenášet teplo do vnějšího kondenzátoru jako součást klimatizačního systému. Když je vzduchotechnická jednotka spárována s energeticky účinným tepelným čerpadlem, může jednotka také vracet teplo zpět do domu pro zimní oteplování.Klimatizace bude odvlhčovat dům jako součást normálního provozního cyklu a klimatizační jednotka s proměnnou rychlostí nebo více rychlostním ventilátorem může proces odvlhčování zlepšit.

Pokud žijete ve vlhkém regionu, není investice do vzduchotechnické jednotky s proměnnou rychlostí špatný nápad.Spolehlivá vzduchotechnická jednotka bude hrát velkou roli v tom, jak efektivní může být váš celkový systém HVAC. Investujte do vzduchotechnické jednotky s vysokým hodnocením SEER, abyste dlouhodobě ušetřili peníze.Vaše vzduchotechnická jednotka automaticky protáhne vzduch filtrem a odstraní částice znečišťujících látek, jako jsou spory plísní, chyby a pyl z vnitřního prostředí. Filtr udržujte v čistotě, abyste maximalizovali tyto účinky a zachovali životnost vašeho systému HVAC. Jak vidíte, je dobré udělat něco dobrého.

Pokud jste na trhu pro nový, zavolejte nám na 800-360-1569.