10

Často nám zasíláte dotazy týkající se předem nabitých sad linek, co jsou, jak fungují a které duální bezdráty je mohou (nebo nemohou) použít. Zde jsou odpovědi, které potřebujete znát.

Během běžné instalace HVAC potřebuje odborník specializované vybavení a školení pro připojení chladicích linek. Musí systém řádně změřit, vysát a nabít. To je nezbytné pro efektivní a efektivní výkon.Předinstalované sady řádků nic z toho nepotřebují. Připojují se relativně rychle a snadno, protože přicházejí přímo z továrny zapečetěné a předem nabité (odtud název) vhodným chladivem.

Připojte vlastní linky k vlastnímu kondenzátoru, vše utáhněte, otevřete ventily a jste v provozu. Speciální armatury na kondenzátoru a potrubí zabraňují úniku chladiva během instalace.Podle našich nejlepších znalostí jsou mini-splitty MRCOOL DIY ductless mini-splits jediným ductless split split systémy, které v současné době používají předem nabité sady vedení. Mohly by tam být nějaké knock-offy. Zatím však žádná jiná společnost nedodává předem nabité sady řádků na nic podobného měřítku. V podstatě, pokud chcete bezkanálovou jednotku s předem nabitými linkami, kupte si MRCOOL DIY.

Nyní musíme specifikovat, že ne všechny mini-splitits MRCOOL tuto schopnost nabízejí. Všechny produkty MRCOOL Advantage a Olympus používají konvenční sady linek. Instalační technik musí tyto modely připojit, vysát a nabít je stejně jako jakékoli jiné normální rozdělení. Takže si nekupujte výhodu MRCOOLu, abyste ušetřili pár babek, a očekávejte, že bude stejně snadná instalace jako MRCOOL DIY. Stejná značka, různé produkty.Máte stále dotazy týkající se předem nabitých sad řádků? Nebo nám jen chcete říct, co si myslíte? Dejte nám vědět zde, na Facebooku nebo na Twitteru.