10

Nový kondenzátor kondenzátoru MrCool z řady Signature Series by mohl být nástrojem HVAC, který potřebujete k maximalizaci pohodlí vašeho domácího vzduchu. Ale co dělá kondenzátor klimatizace MrCool tak skvělou volbou? Co ho odlišuje?

Proč byste měli investovat své těžce vydělané dolary do kondenzátoru klimatizace MrCool na rozdíl od jakékoli jiné střídavé jednotky?

Nejlepší způsob, jak odpovědět na tuto otázku, je jiná otázka: pokud byste si mohli koupit 16 SEER energetické účinnosti za 14 SEER cenu, proč byste ne?

Se správným systémem MrCool Signature Series je to přesně to, co můžete udělat. Správná shoda mezi kondenzátorem klimatizace a klimatizační jednotkou MrCool může přinést výkon 16 SEER za v podstatě stejnou cenu jako produkt 14 SEER jiných předních značek.

To není přehánění. V tuto chvíli máme centrální systém rozdělení klimatizace 3 ton 14 SEER Goodman za rozumnou cenu.Což je jistě hodně. Ale můžete získat centrální rozdělovací systém klimatizace řady 3 Ton 16 SEER MrCool Signature Series jen o kousek víc.

Piddly rozdíl v ceně vám poskytne kondenzátor kondenzátoru a klimatizační jednotku MrCool, která bude dodávat 16 SEER výkonů celé léto po celé roky. A jaký rozdíl bude mít tento výkon?

Zhruba řečeno, za každých 100 $, které utratíte za klimatizaci, by 16 SEER oproti 14 SEER ušetřilo asi 13 $. Lidé, kteří žijí v horkém a vlhkém podnebí, mohou každý rok utratit stovky nebo tisíce lidí, aby si udrželi svůj domov v pohodě. Mnoho z nich tento malý dolarový rozdíl v prvním roce (nebo méně) vyrovná. A každý rok poté, co běží jejich kondenzátor klimatizace MrCool, šetří skutečné peníze.

Díky skvělým funkcím, jako je ochrana proti korozi CoolGuard, celokovová žaluziová konstrukce a cívka, která je ve výrobním závodě testována, aby byla zajištěna těsnost konstrukce, znamená, že tyto úspory dostanou na dlouhou dobu.Máte dotazy nebo komentáře týkající se kondenzátoru klimatizace MrCool nebo jiných produktů Signature Series? Dejte nám vědět v komentářích níže.